Kerstpakken

Top categorieën Alles tonen
Filter

Kerstmis: Kerstmannen Tuinbroek met muts

€32,60

Kesrstman tuinbroeken als onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op sfeervolle vrijgezellenfeesten die vallen rond Kerstmis.

Themafeesten: Kerstman professioneel kostuum "xl"

€72,50

Dit prachtige kerstmannen kostuum XL is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten die vallen in december.

Second skin zwarte kerstman

€44,95

Deze strak op de huid zittende second skin stretch pakken zijn helemaal top. Laat de aanstaande bruid of bruidegom als zwarte kerstman ronddolen op het vrijgezellenfeest.

Super santa second skin

€44,95

Deze strak op de huid zittende second skin stretch pakken zijn helemaal top. Laat de aanstaande bruid of bruidegom als Kerstman ronddolen op het vrijgezellenfeest.

Kerstmis: Kerstmannenpak (Luxe)

€84,95

Dit luxe kerstman kostuum is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op sfeervolle vrijgezellenfeesten die vallen rond Kerstmis.

Themafeesten: Luxe uitvoering oude kerstman

€54,95

Dit prachtige oude kerstman kostuum is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten die vallen in december.

Themafeesten: Kerstman

€45,95

Deze eenvoudige kerstman pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten die vallen in december.

Themafeesten: Kerstman flanel

€47,95

Dit flanellen kerstmannen pak is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op sfeervolle vrijgezellenfeesten die vallen in december.

Themafeesten: Luxe uitvoering kerstman

€64,95

Dit prachtige luxe kerstmannen kostuum is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten die vallen in december.

Kerstkleding: Opblaasbaar kerstmannenkostuum

€49,95

Kerstmannen feestkleding voor een super vet vrijgezellenfeest in de kersttijd. Dit dik makende kerstmannenpak is opblaasbaar en echt cool.

Kerstfeest: Kerstmannenpak

€69,00

Dit fraaie pluche kerstman kostuum is onderdeel van onze december feestkleding die het ook prima doet op sfeervolle vrijgezellenfeesten die vallen rond Kerstmis.

Themafeesten: Kerstman

€18,95

Dit fraaie kerstmannen pak is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding die het ook prima doet op sfeervolle vrijgezellenfeesten die vallen in december.

Ho Ho Ho daar is de kerstman, wat doet die in de kroeg

Een vrijgezellenavond in de kersttijd kan alleen als ook de kerstman even voorbij komt. Probleem is alleen, die heeft het nogal druk. Misschien een idee dat de aanstaande bruidegom zelf even die rol op zich neemt. Deze mooie kerstmannenpakken maken dat snel en goedkoop mogelijk. Wist je dat de kerstman ook een vrijgezel is. Hij mag , niet trouwen, maar wel mooie chics op schoot nemen om kadootjes uit te delen.