Vrijgezellenfeest idee: Verrassend 18+

Top categorieën Alles tonen
Filter
Feestkleding: Oh oh Oma wat heeft u een grote....
Sale

Feestkleding: Oh oh Oma wat heeft u een grote....

€39,95 €29,95

Oma gaat bloot en hoe met dit vieze oma kostuum voor dames die gaan trouwen en door hun vrienden worden getrakteerd op een heel speciale henparty.

Opblaasbaar penis kostuum

€47,95

Met dit lullige opblaasbare penispak kun je de aanstaandce bruidegom nog even goed voor lul laten lopen op zijn vrijgezellenavond. Hé lul drie bier!!

Vrijgezellen-outfit: Sweet Bride

€39,95

Deze nep bruidsjurk is Feestkleding die super leuk is voor allerlei feestjes. Ook voor vrijgezellenparty's is deze bruidjurk met sluier prima te gebruiken.

Vrijgezellenfeest: Ballarinaman Guy

€33,95

Dit is een dames ballet danserspakje maar dan voor mannen. Kortom lachen met de aanstaande bruidegom in dit lieve jurkje met tutu.

Feestkleding: Oh oh Opa toch

€43,60

Dit vieze opa kostuum houdt niets verborgen. Dit Oh Opa wat doet u nu kostuum is een bestseller voor vrijgezllenparty's

Vrijgezellenkleding Condoom superman

€55,95

Condoomkleding voor een leuk vrijgezellenfeest of themafeest. Wordt de condoom superman van het themafeest en beleef een spetterend carnavalsfeest.

Party-kostuum: Bay Watch (Pamela 50+)

€30,95

Een vrijgezellenavond mag best een beetje extreem zijn. Met deze Pamela Bay Watch badpakken als feestkleding weet je zeker dat de bruidegom voor joker loopt.

Vrijgezellen-outfit: Mannelijke Sweet Bride

€37,95

Deze bruidsjurk voor mannen is leuk voor allerlei feestjes. In het bijzonder ook voor vrijgezellenparty's met vrienden is deze mannen bruidsjurk een aaanrader.

Vrijgezellen kostuum: Happy penis

€72,95

Dit is een prachtig penis kostuum voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom nog een keer goed voor lul lopen dus.

Vrijgezellen-outfit: Let's get physical (work-out kostuum)

€39,95

Blijf in conditie met dit extreme sportschool badpak, ook als je straks getrouwd bent. Het mooie work-out pakje ligt dus al voor je klaar.

Feest taart kostuum

€77,95

Kom te voorschijn uit een prachtige taart. Dit taartpak maakt he mogelijk. Kijk ook eens naar het prachtige damesslipje dat eronder zit

Party-gadget: Condoomkostuum

€26,65

Leuk condoomkostuum voor een pikant vrijgezellenfeest. Verkleed je met de leukste feestkleding van Nederland. Veilig op pad dus

Vrijgezellenavond feestkleding 18+

Hier moet je wel een beetje lef voor hebben. Deze 18+ feestkleding speciaal ontworpen voor een pikante vrijgezellenavond durft niet zomaar iedereen aan te trekken. Nu wil het toeval dat de aanstaande bruid of bruidegom op zijn of haar vrijgezellenavond even helemaal niets te vertellen heeft. Jullie bepalen immers hoe ie erbij loopt. Het kan dus best zijn dat de vrijgezel nog een avondje voor lul mag lopen of de hen in een iets te kort uitgesneden sexy legerpakje. Zoek je er nog wat accessoires bij, bij voorbeeld om het vrijgezellen feest ontspannen te starten met een erotisch etentje, dan zijn alle benodigde erotische accessoires ook hier te vinden.