Vrijgezellenfeest idee: Verrassend 18+

Top categorieën Alles tonen
Filter

Vrijgezellenfeest: Ballarinaman Guy

€33,95

Dit is een dames ballet danserspakje maar dan voor mannen. Kortom lachen met de aanstaande bruidegom in dit lieve jurkje met tutu.

Feestkleding: Oh oh Oma wat heeft u een grote....
Sale

Feestkleding: Oh oh Oma wat heeft u een grote....

€39,95 €29,95

Oma gaat bloot en hoe met dit vieze oma kostuum voor dames die gaan trouwen en door hun vrienden worden getrakteerd op een heel speciale henparty.

Vrijgezellen-outfit: Mannelijke Sweet Bride

€37,95

Deze bruidsjurk voor mannen is leuk voor allerlei feestjes. In het bijzonder ook voor vrijgezellenparty's met vrienden is deze mannen bruidsjurk een aaanrader.

Opblaasbaar penis kostuum

€47,95

Met dit lullige opblaasbare penispak kun je de aanstaandce bruidegom nog even goed voor lul laten lopen op zijn vrijgezellenavond. Hé lul drie bier!!

Party-kostuum: Bay Watch (Pamela 50+)

€30,95

Een vrijgezellenavond mag best een beetje extreem zijn. Met deze Pamela Bay Watch badpakken als feestkleding weet je zeker dat de bruidegom voor joker loopt.

Vrijgezellen-outfit: Let's get physical (work-out kostuum)

€39,95

Blijf in conditie met dit extreme sportschool badpak, ook als je straks getrouwd bent. Het mooie work-out pakje ligt dus al voor je klaar.

Vrijgezellen-outfit: Sweet Bride

€39,95

Deze nep bruidsjurk is Feestkleding die super leuk is voor allerlei feestjes. Ook voor vrijgezellenparty's is deze bruidjurk met sluier prima te gebruiken.

Vrijgezellenkleding Condoom superman

€55,95

Condoomkleding voor een leuk vrijgezellenfeest of themafeest. Wordt de condoom superman van het themafeest en beleef een spetterend carnavalsfeest.

Feestkleding: Oh oh Opa toch

€43,60

Dit vieze opa kostuum houdt niets verborgen. Dit Oh Opa wat doet u nu kostuum is een bestseller voor vrijgezllenparty's

Party-kostuum: Adam

€27,50

Speciaal voor de aanstaande bruidegom is dit een bijna bloot Adam kostuum met vijgenblad. Laat je vriend maaar schuiven op zijn aardse vrijgezellenfeestje.

Feest taart kostuum

€77,95

Kom te voorschijn uit een prachtige taart. Dit taartpak maakt he mogelijk. Kijk ook eens naar het prachtige damesslipje dat eronder zit

Party-kostuum Potloodventer

€44,95

Dit potloodventerpak is een van de bestsellers voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom nog een avondje de viespeuk uithangen.

Vrijgezellenavond feestkleding 18+

Hier moet je wel een beetje lef voor hebben. Deze 18+ feestkleding speciaal ontworpen voor een pikante vrijgezellenavond durft niet zomaar iedereen aan te trekken. Nu wil het toeval dat de aanstaande bruid of bruidegom op zijn of haar vrijgezellenavond even helemaal niets te vertellen heeft. Jullie bepalen immers hoe ie erbij loopt. Het kan dus best zijn dat de vrijgezel nog een avondje voor lul mag lopen of de hen in een iets te kort uitgesneden sexy legerpakje. Zoek je er nog wat accessoires bij, bij voorbeeld om het vrijgezellen feest ontspannen te starten met een erotisch etentje, dan zijn alle benodigde erotische accessoires ook hier te vinden.