Vrijgezellenparty idee: spullen uit de nieuwste collectie

Top categorieën Alles tonen
Filter

Vrijgezellen-outfit Vette Stripper

€74,95

Vrijgezellenavond feestkleding in de vorm van een corpulente stripper. Dit prachtige stripdanser dikmaakpak is super leuk om de bruidegom mee rond te laten lopen.

Vrijgezellenkleding Condoom superman

€55,95

Condoomkleding voor een leuk vrijgezellenfeest of themafeest. Wordt de condoom superman van het themafeest en beleef een spetterend carnavalsfeest.

Feest-outfit: Popeye

€43,45

Prachtig Popeye pak om jouw aanstaande te laten zien dat je wel degelijk spierballen hebt.Moet ze wel spinazie koken voor je

Vrijgezellen-outfit: Let's get physical (work-out kostuum)

€39,95

Blijf in conditie met dit extreme sportschool badpak, ook als je straks getrouwd bent. Het mooie work-out pakje ligt dus al voor je klaar.

Party-kostuum Potloodventer

€44,95

Dit potloodventerpak is een van de bestsellers voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom nog een avondje de viespeuk uithangen.

TV-helden: Rapper Ali G. kostuum (compleet)

€89,95

Ali G (Volledige naam: Alistar Leslie Graham) is een alter ego van de Engelse komiek Sacha Baron Cohen. Dit is het originele Ali G kostuum.

Vrijgezellenkostuum: Shaun het schaap

€79,60

Alvast om te oefenen, er komt een moment dat je regelmatig het zwarte schaap bent. Dat is in ieder huwelijk zo, of niet dan?

Feestkleding: Buffalo-bill

€36,20

Prachtig stierenkostuum met kop voor koppige vrijgezellen die gaan trouwen. Met dit stierenpak de kroeg in het steirenvechten kan beginnen.

Oktoberfest: Koeienbroek Alpenmelk

€27,95

Feestkleding zoals deze koeien Alpenbroek is leuk voor allerlei feestjes. Ook voor vrijgezellenparty's is deze feestkleding prima te gebruiken.

Feestkleding: Nerdje

€26,65

Nerdje kostuum met prachtige ruitjes nerdbroek. Nog een avondje de wijsneus uithangen en daarna voor de rest van je leven luisteren naar wat de "juffrouw" zegt.

Party-bestek: Piemelvork 6 stuks

€2,35

Erotisch bestek voor vrijgezellenfeesten vind je hier volop. Deze vork in de vorm van een penis maakt van je laatste avondmaal voor het trouwen een bijzondere ervaring.

Bajes jurkjes voor foute kerels

€35,95

Zwart wit gestreepte bajes jurkejs voor kerels die met een been in het huwelijk staan. Met dit gevangenis jurkje voor mannen kunnen ze alvast wennen aan de toekomst

De nieuwste items voor een top vrijgezellenfeest

In deze categorie vind je de nieuwste items uit onze selectie voor een geslaagde vrijgezellenavond. struin maar eens rond tussen de foute trainingspakken, nerdkostuums, dikke striptease danseressen, charleston meisjes en nog veel mee. Uiteraard zijn ook veel accessoires bij de outfits leverbaar.