Vrijgezellenparty idee: spullen uit de nieuwste collectie

Top categorieën Alles tonen
Filter

Vrijgezellen-outfit: Let's get physical (work-out kostuum)

€39,95

Blijf in conditie met dit extreme sportschool badpak, ook als je straks getrouwd bent. Het mooie work-out pakje ligt dus al voor je klaar.

Vrijgezellenkleding Condoom superman

€55,95

Condoomkleding voor een leuk vrijgezellenfeest of themafeest. Wordt de condoom superman van het themafeest en beleef een spetterend carnavalsfeest.

Oktoberfest: Koeienbroek Alpenmelk

€27,95

Feestkleding zoals deze koeien Alpenbroek is leuk voor allerlei feestjes. Ook voor vrijgezellenparty's is deze feestkleding prima te gebruiken.

Vrijgezellen-outfit Vette Stripper

€74,95

Vrijgezellenavond feestkleding in de vorm van een corpulente stripper. Dit prachtige stripdanser dikmaakpak is super leuk om de bruidegom mee rond te laten lopen.

Feest-outfit: Popeye

€43,45

Prachtig Popeye pak om jouw aanstaande te laten zien dat je wel degelijk spierballen hebt.Moet ze wel spinazie koken voor je

Feestkleding: Nerdje

€26,65

Nerdje kostuum met prachtige ruitjes nerdbroek. Nog een avondje de wijsneus uithangen en daarna voor de rest van je leven luisteren naar wat de "juffrouw" zegt.

TV-helden: Rapper Ali G. kostuum (compleet)

€89,95

Ali G (Volledige naam: Alistar Leslie Graham) is een alter ego van de Engelse komiek Sacha Baron Cohen. Dit is het originele Ali G kostuum.

Party-kostuum Potloodventer

€44,95

Dit potloodventerpak is een van de bestsellers voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom nog een avondje de viespeuk uithangen.

Vrijgezellenkostuum: Shaun het schaap

€79,60

Alvast om te oefenen, er komt een moment dat je regelmatig het zwarte schaap bent. Dat is in ieder huwelijk zo, of niet dan?

Beroepskostuum Sexy pilote/ stewardess

€27,50

Laat je vriendin die gaat trouwen op haar henparty eens rondfladderen in dit sexy pilotenjurkje dat ook prima geschikt is als stewardessenpakje.

Party-bestek: Piemelvork 6 stuks

€2,35

Erotisch bestek voor vrijgezellenfeesten vind je hier volop. Deze vork in de vorm van een penis maakt van je laatste avondmaal voor het trouwen een bijzondere ervaring.

De nieuwste items voor een top vrijgezellenfeest

In deze categorie vind je de nieuwste items uit onze selectie voor een geslaagde vrijgezellenavond. struin maar eens rond tussen de foute trainingspakken, nerdkostuums, dikke striptease danseressen, charleston meisjes en nog veel mee. Uiteraard zijn ook veel accessoires bij de outfits leverbaar.