Verzenden & Retourneren

Bezorging

Leveringen binnen Nederland worden door PostNL bezorgd. Bpost verzorgt de leveringen buiten Nederland. Vrijgezellenfeest-kleding levert haar producten wereldwijd. Producten worden uiterlijk binnen 24h afgeleverd na verzending.
    

Verzend- en handlingkosten
Onze verzendkosten zijn gebaseerd op door PostNL en Bpost afgegeven tarieven, vermeerderd met het geldende btw-tarief. De kosten voor het verzenden vindt u hieronder:

Verzendkosten

LandPostNLBpostDHLDPDTNT
Nederland €3,95 €3,95
België €3,95
Duitsland €6,95
Zwitserland €24,95
Oostenrijk €8,95
Luxemburg €5,95
Fr, Gb, Dk, It €14,95
Europa €24,95
Rest of world €24,95


De verzendkosten worden in het bestelproces op de site meteen zichtbaar gemaakt en maken onderdeel uit van de factuur.

Bij leveringen aan niet-EU-landen kunnen er mogelijk invoerrechten, BTW en/of andere bedragen in rekening worden gebracht door de overheid van het bestemmingsland.Ruilen en retourneren

Herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons Bema Shopping B.V. (Winkelveldstraat 20, 5916NX Venlo, 077-8200208, info(at)vrijgezellenfeest-kleding.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het bijgevoegde modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd, in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben terug gekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons of aan Bema Shopping B.V. terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.

U kunt uw producten retourneren naar het volgende adres:


Bema Shopping BV
t.a.v. Vrijgezellenfeest-kleding.nl
Postbus 8074
5901AB Venlo

Het retourformulier kunt u hier downloaden:U kunt uw herroepingsverklaring richten aan:
(Geen retour adres voor producten)

Bema Shopping B.V.
Winkelveldstraat 20
5916NX Venlo
info(at)vrijgezellen-feestkleding.nl


Voor het modelformulier voor herroeping volgens de EU richtlijnen kunt u hier klikken.