Betaalmethoden

Betaalmethoden
U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze winkel. Vrijgezellenfeest.nl  werkt samen met betaalprovider Buckaroo. Voor verdere informatie over Buckaroo klik hier. Buckaroo stelt u in staat om op verschillende manieren te betalen:

  • iDeal
  • Paypal
  • Achteraf betalen / Acceptgiro
  • Creditcard
  • Sofortüberweisung / Giropay
  • Bankoverschrijving Nederland
  • Banküberweisung Deutschland


1. iDeal

Met IDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van IDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. IDeal werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

iDeal logo


2. PayPal

Met PayPal kan iedereen met een e-mailadres veilig online betalingen verzenden en ontvangen via zijn of haar creditcard of bankrekening. PayPal-leden kunnen met PayPal snel en eenvoudig aankopen doen op de Vrijgezellenfeest-kleding.nl-website. Voor het gebruik van Paypal zijn wij genoodzaakt 1% van het orderbedrag in rekening te brengen.

Paypal logo

3. Achteraf betalen / Acceptgiro

Bij "achteraf betalen", kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen.

Indien u kiest voor de betaalmethode "achteraf betalen", gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen in de algemene voorwaarden doorgezonden naar Intrum Justitia.

De afhandeling van de betaling van de Klanten wordt uitbesteed aan Buckaroo. Op de factuur

staat hoe u (na ontvangst van goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen. De

factuur dient binnen 14 (veertien) dagen na factuurdatum betaald te worden.

U dient dit vakje aan te klikken om aan te geven dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden. Voor deze algemene voorwaarden klikt u hier.
4. Creditcard


Wij accepteren zowel Visa als Mastercard.


Creditcard logo

5. Sofortüberweisung en Giropay

Deze betaaldienst is speciaal voor onze Duitse klanten.


6. Bankoverschrijving

Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor IDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Vrijgezellenfeest-kleding.nl, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling ontvangen is, nemen wij uw order in behandeling en wordt gezorgd voor snelle verzending. Wij leveren aan particuliere klanten niet op rekening.

Bankgegevens:

Rabobank Venlo e.o.
Bankrekeninghouder: Bema Shopping B.V.
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 15.78.74.990
IBAN: NL45 RABO 0157 8749 90
Swift/BIC: RABONL2U


7. Bankoverschrijving Duitsland/Banküberweisung Deutschland

Rabobank Venlo e.o.
Bankrekeninghouder: Bema Shopping B.V.
Plaats: Venlo
Bankrekeningnummer: 15.78.74.990
IBAN: NL45 RABO 0157 8749 90
Swift/BIC: RABONL2UProblemen met betalen?

Wanneer u een aankoop heeft gedaan maar nog niet betaald heeft kunt u inloggen op de webwinkel. Na het inloggen, komt u in 'mijn account'. In 'mijn account' krijgt u een overzicht met openstaande facturen. Achter iedere openstaande factuur staat 'nu betalen', wanneer u daar op klikt zult u alsnog kunnen betalen.