Over ons

Welkom op de meest feestelijke site van de BENELUX

Vrijgezellenfeest-kleding.nl is een handelsonderneming van Bema Shopping B.V. Vrijgezellenfeest-kleding.nl is gespecialiseerd in de verkoop van een groot assortiment aan feestkleding en bijbehorende attributen speciaal geselecteerd voor dat ene grote feest, de vrijgezellen-avond. Wij hebben een aantal populaire thema' s voor u geselecteerd. Uiteraard kan ook naar hartenlust zelf worden gecombineerd. Wulps, spannend, sexy, oubollig, het maakt niet uit ieder thema is aanwezig. Vrijgezellenfeest-kleding.nl is marktleider in haar segment in on-line verkoop. Als grootste aanbieder voert Vrijgezellenfeest-kleding.nl een brede collectie feestkostuums en bijpassende accessoires. Wij zoeken voortdurend naar de nieuwste producten in de markt. Door het grote aantal klanten in onze thuismarkten; Nederland, België, Duitsland en EU zijn wij in staat om onze producten tegen zeer concurrerende tarieven in te kopen. Dat voordeel geven wij uiteraard door aan onze klanten.

Vrijgezellenfeest-kleding.nl biedt een hoge kwaliteit van dienstverlening. Nagenoeg alle producten worden geleverd uit eigen voorraad vanuit ons distributiecentrum in Venlo. Wij streven naar levering binnen 24 uur. Incidenteel kan het voorkomen dat de levering iets langer duurt. U als klant krijgt in dat geval altijd per e-mail bericht van ons. Retourneren, mits niet gebruikt en in originele verpakking kan tot 14 dagen na ontvangst van de goederen.
Retourzendingen of klachten worden door middel van ons online ticketsysteem,

(dat u aantreft in het klantenmenu nadat u met uw wachtwoord heeft ingelogd), snel en met zorg door ons afgehandeld. Bij correcte terugzending (zie algemene voorwaarden) geldt bij ons zondermeer dat u uw geld teruggestort krijgt.

Mensen die feestkleding zoeken bereiden zich voor op een feest. Het winkelen op deze site is al een feest op zichzelf. U zult verrast zijn door het grote aanbod en de diversiteit van de vermommingen die u kunt ondergaan met de kleding- en gadgets  van Vrijgezellenfeest-kleding.nl. Heeft u naar aanleiding van uw zoektocht vragen, aarzel dan niet om ons even te bellen: 077-8202008

Wij danken u "feestelijk" voor uw bezoek aan onze site.
Uw feest is begonnen.!

Het -Vrijgezellenfeest-kleding.nl-  team


Andere Bemashopping websites:
Carnavalskleding (NL)
Faschingskostueme (DE)
Fancy dress (EN & US)
Halloweenkleding (NL)
Toppers in concert kleding (NL)
Baby feestkleding (NL)

Onze Bedrijfsgegevens:

Bema Shopping B.V. Bezoekadres (alleen op afspraak)
Postbus 8074 Winkelveldstraat 20
5901 AB Venlo 5916 NX Venlo
Tel: +31 (0)77 820 02 08                    Tel: +31 (0)77 820 02 08  


KvK-nummer: 54169143
BTW-nummer: NL851206372B01