Vrouwen feestkleding vrijgezellenfeest

Filter

Vrijgezellenparty-accessoires: Dwangbuis

€19,95

Deze dwangbuis is een van de bestsellers voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom alvast wennen aan zijn beperkte vrijheid na het trouwen.

Feestkleding: Cocktailjurken (4 kleuren)

€39,95

Deze glanzende cocktail jurkjes zijn speciaal voor vrijgezellenparty's. Leuk om de aanstaande bruideg in rond te laten sjouwen.

Beroepskostuum Sexy pilote/ stewardess

€27,50

Laat je vriendin die gaat trouwen op haar henparty eens rondfladderen in dit sexy pilotenjurkje dat ook prima geschikt is als stewardessenpakje.

Feest taart kostuum

€77,95

Kom te voorschijn uit een prachtige taart. Dit taartpak maakt he mogelijk. Kijk ook eens naar het prachtige damesslipje dat eronder zit

Sinterklaas: Zwarte Piet-kostuum compleet

€89,75

Deze luxe Zwarte Pieten pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Baby pakken voor volwassenen

€14,95

Wie weet heeft het bruidspaar al een babywens. Met deze idiote baby pakken voor volwassenen op kroegentocht kunnen ze alvast oefenen

Carnavalskostuum: 80-er jaren Popstar (dame)

€33,95

Feestkleding voor henparty's in de vorm van een luipaardprint popstarjurkje. Je lijkt op Tina turner met deze spannende leopard jurk.

Vrijgezellen-outfit sexy gangstermeisje

€24,95

Dit Bonny and Clyde gangster jurkje is echt geraffineerd. Het krijtstreepje brengt je terug in de tijd van de roaring twenties.

Oktoberfest: Koeienbroek Alpenmelk

€27,95

Feestkleding zoals deze koeien Alpenbroek is leuk voor allerlei feestjes. Ook voor vrijgezellenparty's is deze feestkleding prima te gebruiken.

Feestkleding: Bontjassen wit of roze

€64,15

Prachtige "bont"jassen in de kleuren wit of roze voor een uitdagende henparty. Dat is pas feestkleding met een knipoog naar echte blondjes in bontjes.

Vrijgezellenavond-outfit: Bereden Kip

€163,30

Is de aanstaande bruid of bruidegom een lekker kippetje? Wel, laat hem of haar dan dragen door een echte chic. Leuk voor kroegentochten en vrijgezellenfeesten.

Kaasmeisje

€39,95

Dit oer Hollandse kaasmeisjes jurkje is een echt Ik hou van Holland item dat prima geschikt is voor een leuke henparty.

Vrijgezellenavonden voor dames worden steeds populairder

Waren het vroeger vooral de mannen die de avond voor het huwelijk nog even flink de bloemetjes buiten zetten, tegenwoordig zie je steeds meer vrouwengroepen die dat ook doen. En terecht. Het is buitengewoon leuk om kort voor het trouwen nog even uitbundig met je vriendinnnen op stap te gaan. Dat daar een leuke verkleedpartij bij hoort is duidelijk. Het vrijgezellenfeest draagt in die zin een echte verkleedtraditie. de kunt is vooral om het zo leuk mogelijk aan te pakken. Kijk hier maar eens naar de kapiteinsjurkjes voor de dominante vrijgezel, of de snoezige Roodkapje jurkjes vor het naievere type. Voor meiden met karakter (in ieder geval tot aan het huwelijk) zijn er flitsende pruiken. Is je vriendin een echte nerd, kleedt haar dan ook zo aan voor één keer op haaar vrijgezellen feestje. Kortom maak van je rokverbranding een onvergetelijke henparty.