Vrouwen feestkleding vrijgezellenfeest

Filter

Feestkleding: Luxe kerstvrouw

€36,20

Luxe kerstvrouw van fluweel als onderdeel van onze december feestkleding die het ook prima doet op sfeervolle vrijgezellenfeesten die vallen rond Kerstmis.

Feest taart kostuum

€77,95

Kom te voorschijn uit een prachtige taart. Dit taartpak maakt he mogelijk. Kijk ook eens naar het prachtige damesslipje dat eronder zit

Baby pakken voor volwassenen

€14,95

Wie weet heeft het bruidspaar al een babywens. Met deze idiote baby pakken voor volwassenen op kroegentocht kunnen ze alvast oefenen

Partykleding: Bont-rok

€17,35

Mooie tijgervel of pantervel rokjes voor een uitdagende henparty. Dat is pas feestkleding met een knipoog naar echte blondjes in bontjes.

Vrijgezellen-feest outfit: Sexy Sneeuwwitje

€36,30

Dit sexy sneeuwwitjes jurkje is heel mooi voor een henparty met sprookjes als thema. De prins op het witte paard heeft ze al gevonden.

Sinterklaaskleding: Zwarte Pieten Pak Wybermodel (luxe fluweel)

€114,30

Deze mooie Zwarte Pieten pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Vrijgezellenavond-outfit: Biergarten-mädchen

€43,45

Biergarten-meisje jurkjes compleet met flessenhouder tasje voor een uitdagende vrijgezellen party. Dat is pas feestkleding met een knipoog.

Vrijgezellen-feest-kleding: American Army-girl

€36,95

Deze American Army jurkjes zijn het symbool van onverzettelijkheid. Best nodig als je straks eenmaal getrouwd bent lijkt ons.

Dierenpak: Pluche aap met bananen

€60,40

Deze plusche aap is het symbool van slimheid en brutaliteit. Dus is dit een prima apenpak voor de vrijgezel met fratsen die gaat trouwen.

Kaasmeisje

€39,95

Dit oer Hollandse kaasmeisjes jurkje is een echt Ik hou van Holland item dat prima geschikt is voor een leuke henparty.

Vrijgezellenkostuum: Sexy Non

€27,50

Dit sexy nonnenjurkje zul je in het klooster niet snel tegenkomen. Op een vrijgezellenavond met vriendinnen des temeer. Feetkledign met een knipoog dus.

Partykostuum sexy engel

€37,95

Dit prachtige witte engelen jurkje met areool en vleugeltjes is natuurlijk helamaal af voor een vrijgezellenavond met de meiden.

Vrijgezellenavonden voor dames worden steeds populairder

Waren het vroeger vooral de mannen die de avond voor het huwelijk nog even flink de bloemetjes buiten zetten, tegenwoordig zie je steeds meer vrouwengroepen die dat ook doen. En terecht. Het is buitengewoon leuk om kort voor het trouwen nog even uitbundig met je vriendinnnen op stap te gaan. Dat daar een leuke verkleedpartij bij hoort is duidelijk. Het vrijgezellenfeest draagt in die zin een echte verkleedtraditie. de kunt is vooral om het zo leuk mogelijk aan te pakken. Kijk hier maar eens naar de kapiteinsjurkjes voor de dominante vrijgezel, of de snoezige Roodkapje jurkjes vor het naievere type. Voor meiden met karakter (in ieder geval tot aan het huwelijk) zijn er flitsende pruiken. Is je vriendin een echte nerd, kleedt haar dan ook zo aan voor één keer op haaar vrijgezellen feestje. Kortom maak van je rokverbranding een onvergetelijke henparty.