Hoe maak je de leukste foto’s tijdens een vrijgezellenfeest?

  • Geplaatst op
  • Door Rachelle
  • 0

Een vrijgezellenfeest is een unieke mogelijkheid om de toekomstige bruid of bruidegom in het zonnetje te zetten… Of zijn jullie juist van plan om van de gelegenheid gebruik te maken om hem of haar goed voor schut te zetten? Hoe jullie dag er ook uitziet, er moeten foto’s gemaakt worden! Je wilt deze herinneringen namelijk graag vastleggen om later nog eens te bekijken. Daarnaast kunnen ze misschien tijdens een speech op de bruiloft nog wel eens van pas komen… Wat kun je op het gebied van fotografie niet vergeten tijdens een vrijgezellenfeest? Wij vertellen het je!

 

Spontane foto’s van het vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest is een dag om niet te vergeten, dus dat moet worden vastgelegd. Het is daarom slim om voorafgaand aan de grote dag af te spreken wie de fotograaf die dag zal zijn. In alle hectiek rondom een vrijgezellenfeest kan het namelijk nog wel eens vergeten worden om foto’s te maken. Dat is zonde! Spreek daarom met z’n allen af dat één persoon verantwoordelijk is voor de fotografie. Hij of zij kan dan gedurende de dag, middag of avond spontane foto’s maken. Denk hierbij aan groepsfoto’s, spontane foto’s tijdens een activiteit, belachelijke foto’s van de toekomstige bruid/bruidegom én vergeet het surprise moment niet.

 

Het surprise moment

In de meeste gevallen wordt de aanstaande bruid of bruidegom verrast met een vrijgezellenfeest. Hij of zij wordt opgewacht en precies dát moment moet worden vastgelegd. Want zeg nou zelf: foto’s van verraste mensen zijn het allerleukste om terug te zien. In veel gevallen is de bruid of bruidegom de eerste paar minuten totaal in de war, waardoor ze dat moment naderhand niet helemaal meer herinneren. Dan zijn de foto’s erg leuk om terug te zien. Maak ook foto’s van de voorbereiding, zodat ook de bruid of bruidegom hier nog van kan meegenieten.

 

Fotoshoot met z’n allen

Een vrijgezellenfeest is een bijzondere dag waarbij vrienden, familie of wellicht zelfs collega’s van de bruid of bruidegom allemaal bij elkaar zijn. Dit vraagt natuurlijk om een leuke groepsfoto! Hiervoor zou je een fotograaf kunnen inhuren, maar ook een hobby fotograaf kan de leukste foto’s maken. Deze foto’s kun je maken met een spiegelreflex camera, maar je zou ook een externe lens op je smartphone camera kunnen plaatsen. Met een smartphone lens maak je prachtige foto’s van hoge kwaliteit. Die zullen het vrijgezellenfeest haarfijn vastleggen.

 

Polaroid foto’s gedurende dag

Een vrijgezellenfeest vraagt om een polaroid camera! Polaroid camera’s zijn tegenwoordig een gigantische hype en dat snappen we maar al te goed. De camera’s zorgen namelijk voor bijzondere en vooral spontane foto’s. Zulke foto’s geven de stemming van de dag maar al te goed weer.

Leuk idee: verzamel alle polaroid foto’s en plak deze in een fotoboek. Laat iedereen die op het vrijgezellenfeest aanwezig was een leuke boodschap op een pagina in het boek schrijven. Dit kan bijvoorbeeld een leuke anekdote van het vrijgezellenfeest zijn, maar ook een wens voor de bruid/bruidegom.

 

Wij wensen je veel plezier tijdens het vrijgezellenfeest! Vergeet geen foto’s te maken, maar vergeet ook vooral niet te genieten.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.