Leuke feestartikelen speciaal voor vrijgezellenavonden

Filter

Pijl en boog Cupido

€7,50

Mooie liefdespijl voor een Cupido kostuum of dokter love second skin kostuum. Laat de aanstaande bruid of bruidegom als prachtig verkleed rondlopen op het vrijgezellenfeest.

Party-gadget: Opblaaspop vrouw 150cm

€14,95

Een vrijgezellenfeest en een vrouw nodig? Deze voordelige opblaasbare pop uit onze party-shop neemt u overal mee naar toe en zij luistert altijd.

Party-spel: Ringgooien piemel

€5,95

Dit ringgooi behendigheidsspel is echt super spannend voor vrijgezellenavonden. Wie wordt de winnaar van dit piemel werpspel en wint de penisbokaal?

Party-rietjes: Piemel 6 stuks

€2,75

Binnenkort een vrijgezellenfeestje en nog attributen nodig? Deze erotische limonade rietjes in de vorm van een penis met ballen is super feestavonden.

Kuisheidsgordel man

€4,95

Penis kuisheidsgordel voor mannen. Top dus voor henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele henparty gadgets zit je hier helemaal goed.

Piemelrietjes Afro

€2,75

Piemelrietjes Afro henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele bruine rietje inde vorm van een penis zit je hier gebeiteld.

Party-oorbellen piemel

€2,95

Penis oorbellen voor vrijgezellenfeesten zijn echt cool. Laat de aanstaande bruid maar mooi voor lullo lopen met deze sexy oorbellen

Party-diadeem Flashing piemels

€2,95

Peniskroontje met lampjes oor vrijgezellenfeesten zijn echt apart. Laat de aanstaande bruid of bruidegom maar schuiven in het donker

IJsvorm Piemel

€2,95

Maak erotische ijsblokjes in de vorm van een piemel voor hete vrijgezellenavond. Heel speciaal deze ijs piemeltjes in je mixdrankje.

Party-prikker: Piemel 10 stuks

€2,00

Party prikker in de vorm van een penis. Wilt je de show stelen dan is dit een absolute topper. Vooral bij vrouwenfeesten zijn deze party prikkers erg gewaardeerd.

Party-gadget: Anti-stress penis

€2,35

Deze erotische anti stress piemels zijn echt super leuk voor vrijgezellenavonden. Je kunt de bruid of bruidegom helemaal tot rust laten komen voor de grote dag.

Feestartikelen voor een top vrijgezellen party

De vrijgezellenavond, het hengstenbal, hennenfeest, maagdenballet of ossenbal zijn de avonden waarop vrienden en vriendinnen elkaar nog eens goed op de hak nemen. Veel van die vrijgezellenavonden zijn erotisch van karkater. Speciaal daarvoor hebben we de nodige erotische artikelen geslecteerd. Maar er zijn ook heel veel heel nette vrijgezellenfeest spullen zoals flitsende pruiken en maffe brilletjes om maar wat te noemen.