Feestkleding: Dassen en strikjes voor vrijgezellenfeesten

Top categorieën Alles tonen
Filter

Kleding-accessoires: Jabot (kant)

€4,85

Kanten befjes voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Kleding-accessoires: Stropdas Rood/geel/groen

€6,70

Stropdassen met Limburgse kleuren voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Kleding-accessoires: Jabot met strikje (kant)

€4,85

Kanten befje met strikje voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Feestaccessoires Sjaal wit

€7,95

Deze witte feest sjaals zijn helemaal top. Laat de aanstaande bruid of bruidegom als prachtig verkleed rondlopen op het vrijgezellenfeest.

Gouden vlinder strikjes

€2,50

Gouden gala vlinderstrikjes voor gezellige vrijgezellenfeesten of henparty's. Deze party nondejukes zijn leuk en niet duur, dus voor de hele groep.

Kleding-accessoires: Stropdas Zwart

€5,95

Zwarte stropdassen voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Stropdas tong print

€6,80

Stropdas met uitgestoken tong print. Top dus voor henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele henparty gadgets zit je hier helemaal goed.

Kleding-accessoires: Stropdas (Rood)

€6,70

Rode stropdassen voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Kleding-accessoires: Stropdas Zilver Hologram

€7,15

Zilveren holografische stropdassen voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Stropdas love to party

€7,15

Party stropdas love to party. Top dus voor henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele henparty gadgets zit je hier helemaal goed.

Kleding-accessoires: Korte stropdas (rood/groen/geel)

€7,15

Korte Limburgse stropdassen voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Kleding-accessoires: Stropdas Wit

€5,95

Witte Stropdassen voor vrijgezellenavonden. Deze aparte stropdas is leuk als groeps herkenning zodat je elkaar niet verliest tijdens de kroegentocht.

Feestelijke strikjes en dassen voor henparty

Leuke dasjes, strikjes en nondejukes voor aanstande bruidegommen en bruiden op hun vrijgezellenavond. De hele groep met zo'n kek dasje maakt de groep meteen goed herkenbaar tijdens het stappen.