Dineren met een erotisch tintje

Top categorieën Alles tonen
Filter

Piemel shotglaasjes set van 2

€4,50

Piemel shotglaasjes in set van 2 stuks, speciaal voor henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele henparty gadgets zit je hier helemaal goed.

Party-kaarsen: Piemel 6 stuks

€2,95

Druipkaarsjes in de vorm van een penis voor een sfeervolle vrijgezellenavond vol erotische grappen.

Party-prikker: Piemel 10 stuks

€2,00

Party prikker in de vorm van een penis. Wilt je de show stelen dan is dit een absolute topper. Vooral bij vrouwenfeesten zijn deze party prikkers erg gewaardeerd.

Party-mal Piemel

€3,95

Dit party schaaltje in de vorm van een penis is heel speciaal. Geschikt voor mayonaise en ketchup en andere party sausen.

Beer Bong Piemel

€4,50

Deze Beerbong zuignappen in de vorm van een piemel passen op bierblikjes zodat je op het vrijgezellenfeest de bruidegom een goed kunt laten zuigen.

Zuignap piemel

€2,95

Deze zuignappen in de vorm van een penis passen op colablikjes zodat je op het vrijgezellenfeest de bruid eens goed kunt laten blozen.

Ketting met piemel shotglaasje

€2,95

Ketting met piemel shotglaasje top voor henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele henparty gadgets zit je hier helemaal goed.

Party-rietjes: Piemel glow in the dark 6 stuks

€2,95

Binnenkort een vrijgezellenfeestje en nog zuigrietjes nodig? Deze erotische limonade rietjes in de vorm van een penis geven licht in het donker.

Piemelrietjes diverse kleuren

€2,75

Piemel limonade rietjes in diverse kleuren voor henparty's en vrijgezellenfeesten. Voor originele gekleurde limonade rietje zit je hier helemaal oké.

IJsvorm Piemel

€2,95

Maak erotische ijsblokjes in de vorm van een piemel voor hete vrijgezellenavond. Heel speciaal deze ijs piemeltjes in je mixdrankje.

Party-kaars: Piemel

€2,35

Binnenkort een vrijgezellenfeestje en piemelkaarsjes in de vorm van een druiper nodig? In onze online party shop vind je de leukste feestkleding en attributen.

Vrijgezellenavond speciale feestartikelen

Je ziet het steeds vaker dat de vrijgezellenavond begint met een erotisch etentje vooraf. Aanstaande bruid of bruidegom worden getrakteerd op een dinertje vol met sexueel getinte toespelingen. Wat dacht je van mes en vork in de vorm van een penis of en zuigen door een rietje dat verdacht veel weg heeft van een fallus. Bakvormen voor heel bijzonder gebak hebben we ook inde collectie voor je. Help de vrijgezel op weg naar een leven vol romantiek en erotiek na zijn of haar huwelijk.