Henparty ideeën: Diademen of Tiara's

Top categorieën Alles tonen
Filter

Party-accessoires: Tiara Lullo

€2,95

Kroontje met een penis voor vrijgezellenavonden en henparty's koop je op deze speciale vrijgezellenparty site barstensvol met feestkleding.

Party-accessoires: Diadeem Lullo met lichtjes

€3,49

Kroontje met verlichte penis voor vrijgezellenavonden en henparty's koop je op deze speciale vrijgezellenparty site barstensvol met feestkleding.

Party- & feest accessoires: Konings Kroon

€10,30

Prachtige koningkronen voor vrijgezellenavonden en henparty's shop je op deze speciale vrijgezellenparty site boordevol feestkleding.

Party-sieraden: Lauwer krans

€1,35

Feestkleding voor vrijgezellenavonden en henparty's zoals deze prachtige Romeinse lauwerkrans vind je op deze speciale vrijgezellenparty feestkleding site.

Roze prinsessen kroontjes

€2,80

Mooie eenvoudige roze prinsessen kroontjes voor een feestelijke versiering op je hoofd. Deze tiara's zijn echt leuk voor henparty's voor de hele groep.

Bruidssluier Vera met sluier

€7,10

Bruidssluier Vera met kroontje voor uw Hen party. Mooie tiara met sluier voor het vrijgezellen feest. Originele tiara met sluier en kroontje.

Roze kroontjes

€2,40

Roze prinsessen kroontjes voor een koninklijke henparty met de bruid als sprookjesachtig middelpunt

Prinsessen kroontjes

€1,25

Eenvoudig prinsessen kroontje om van de bruid een ware prinses te maken op haar henparty zo net voor het sprookjes huwelijk.

Feeënstaf met kroontje

€4,40

Leuke prinsessen kroontje met een feeënstafje voor een betoverende vrijgezellen avond met de vriendinnen. De aanstaande bruid is natuurlijk de fee van de avond.

Gouden of zilveren tiara's

€2,10

Mooie zilveren of gouden prinsessen kroontjes voor henparty's. Maak van de aanstaande bruid een ware prinses met deze prachtige nep juwelen

Tiara's met marabou voor henparty's

€4,95

Leuke prinsessen kroontjes in roze of wit met marabou voor henparty's. Leuk toch zo'n kroontje op je hoofd tijdens de kroegentocht met vriendinnen.

Kroontje met rood hartje

€4,95

Dit is een grappige haarbeugel met een vuurrood hartje. Deze kroontjes worden veel gebruikt voor henparty's zodat iedereen goed herkenbaar is.

Vrijgezellenfeest spullen: Kroontjes en tiara's

Leuke prinsessenkroontjes, tiara's à la Maxima en diadeempjes op staafjes voor je vrijgezellenavond. Je ziet zze vaak lopen de meiden van de henparty met zo'n voelspriet in het haar. Hier vind je er heel veel. Kijk ook eens naar de hartjes met licht.