Sinterklaas is ook vrijgezel, wist je dat?

Top categorieën Alles tonen
Filter

Themafeesten: Sinterklaaspak

€72,50

Deze complete Sinterklaas pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaas: Zwarte Piet-kostuum compleet

€89,75

Deze luxe Zwarte Pieten pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaaskleding: Habijt

€84,95

Dit Sint Nicolaas habijt is onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaaskleding: Zwarte Piet

€36,25

Deze fraaie Zwarte Piet kostuums zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaaskleding: Zwarte pietenpak

€60,40

Deze mooie kleuren Piet pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Feestkleding: Sinterklaaspak

€193,60

Deze topklasse Sinterklaaspakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaas: Zwarte Piet voor jong en oud

€41,15

Deze Zwarte Pieten pakken voor jong en oud zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaaskleding: Zwarte Pieten Pak Wybermodel (luxe fluweel)

€114,30

Deze mooie Zwarte Pieten pakken zijn onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaaskleding: Sint Nicolaas Kostuum

€318,55

Deze complete Sint Nicolaas kostuums onderdeel van onze feestmaand december feestkleding collectie die het ook prima doet op vrijgezellenfeesten in december.

Sinterklaas kapoentje, wie past er in dit schoentje?

Dat moet bijna wel de aanstaande bruid zijn. Kort voor het trouwen mag je tijdens de kroegentocht toch op zijn minst verwachten dat de prille bruid nog even voor Sinterklaas speelt. De Zwarte Pieten helpen haar graag daarbij. Mannen, eten uit je hand, let maar op. Fijn dat dit nu nog mag. morgen op het stadhuis is het echt afgelopen.