Disco en Rock & Roll voor een hardrock vrijgezellenavondje

Top categorieën Alles tonen
Filter

Party-kostuum: 80-er jaren Popstar (heer)

€39,95

Dit Popstar kostuum is speciaal voor vrijgezellenparty's. Leuk om de aanstaande bruidegom in rond te laten sjouwen.

Party-kostuums: Party-kostuum heren (4 kleuren)

€39,95

Speciaal voor vrijgezellenparty's zijn dit super stoere heren kostuums. Leuk om de aanstaande bruidegom in rond te laten sjouwen.

Colbert jas heren

€43,60

Colbert jas heren voor een fout feestje. Een vrijgezellenfeest of naar de Gay Pride? Met deze outfit wordt iedere party een succes. Originele betaalbare carnavalskleding.

Party-kostuum: Glittervest

€19,95

Vier de vrijgezellenavond van je vriend of vriendien in deze prachtige glittervesten. Als groep val je op en de bruid of bruidegom staan in het middelpunt.

Party-kostuum: Jack t-bird (grease)

€36,95

Dit T-bird jacket uit Grease is een van de bestsellers voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom optreden als een musical ster op zijn vrijgezellenavond

Roze glitter vesten voor mannen

€23,95

Mooie roze glitter vestjes voor mannen die een romantische vrijgezellenavond willen vieren. Ook voor dames zijn er soortgelijke glittervesten verkrijgbaar.

Party-kostuum: Rocker/Biker vest, lederlook

€23,95

Dit lederlook Rockervest is een van de bestsellers voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom optreden als een musical ster op zijn vrijgezellenavond

Leuk zo'n discofeestje net als vroeger, net voor je trouwen

Lekker kneuterige discopakken voor een geslaagde muziekavond tijdens je vrijgezellenfeestje. Mag het wat ruiger, laat dan Elvis optreden samen met AC/DC. De zanger is natuurlijk de aanstaande bruidegom. Tenenkrommend mooi optreden zal dat worden.