Pikante feestpakken; wie staat hier nu voor lul?

Top categorieën Alles tonen
Filter
Feestkleding: Oh oh Oma wat heeft u een grote....
Sale

Feestkleding: Oh oh Oma wat heeft u een grote....

€39,95 €32,65

Oma gaat bloot en hoe met dit vieze oma kostuum voor dames die gaan trouwen en door hun vrienden worden getrakteerd op een heel speciale henparty.

Naaktpak blote kerel

€24,10

Dit naaktpak van een blote kerel is helemaal compleet met huwelijks uitrusting. Prima geschikt dus voor een spannende vrijgezellenavond.

Feestkleding: Oh oh Opa toch

€43,60

Dit vieze opa kostuum houdt niets verborgen. Dit Oh Opa wat doet u nu kostuum is een bestseller voor vrijgezllenparty's

Blote vrouw kostuum

€24,10

Blote vrouwenpak compleet met vagina en borsten voor een vrijgezellenavond om nooit te vergeten. Dit blote vrouwen kostuum is echt knettergek

Vrijgezellenkostuum: Life Guard

€28,95

Dit life guard badpak is feestkleding voor een super vet vrijgezellenfeest. Dit gevulde badpak met schaamhaar is de outfit voor de aanstaande bruidegom

Vrijgezellen-outfit Vette Stripper

€74,95

Vrijgezellenavond feestkleding in de vorm van een corpulente stripper. Dit prachtige stripdanser dikmaakpak is super leuk om de bruidegom mee rond te laten lopen.

Vrijgezellenfeest: Ballarinaman Guy

€33,95

Dit is een dames ballet danserspakje maar dan voor mannen. Kortom lachen met de aanstaande bruidegom in dit lieve jurkje met tutu.

Opblaasbaar penis kostuum

€54,45

Met dit lullige opblaasbare penispak kun je de aanstaandce bruidegom nog even goed voor lul laten lopen op zijn vrijgezellenavond. Hé lul drie bier!!

Drag Queen Lilian jurk

€39,95

Drag Queen lilian jurkjes voor mannen op hun vrijgezellenfeesten. Deze idiote mannen jurk laat de aanstaande bruidegom lekker voor joker lopen.

Balletpakje Eugène voor mannen

€33,95

Deze roze ballet jurk Eugène voor mannen is speciaal voor vrijgezllen stapavonden. Het laat zich raden wie vanavond het dansje doet.

Vrijgezellenkleding Condoom superman

€55,95

Condoomkleding voor een leuk vrijgezellenfeest of themafeest. Wordt de condoom superman van het themafeest en beleef een spetterend carnavalsfeest.

Vrijgezellen kostuum: Happy penis

€72,95

Dit is een prachtig penis kostuum voor vrijgezellenfeesten. Laat de aanstaande bruidegom nog een keer goed voor lul lopen dus.

Pikante en gewaagde vrijgezellenavondkleding

Laat de aanstaande bruidegom nog een keer schitteren in deze gewaagde feestpakken. Oké, het is niet zo bedoeld maar je kunt er van alles bij bedenken als je in een peniskostuum je bier moet halen. Wil je het veilig doen, dan is er ook nog een prachtig condoomkostuum voor hem. Geen foto's op facebook graag. zijn aanstaande mag dit echt niet weten. Staaat zo lullig.