Vrijgezellenavond idee: Voor het zingen de kerk uit...

Top categorieën Alles tonen
Filter

Vrijgezellen-outfit: Mannelijke Sweet Bride

€37,95

Deze bruidsjurk voor mannen is leuk voor allerlei feestjes. In het bijzonder ook voor vrijgezellenparty's met vrienden is deze mannen bruidsjurk een aaanrader.

Vrijgezellen-feest outfit: Kardinaal

€37,95

En nu maar hopen dat je vriend die gaat trouwen geen kardinale fout maakt. Je kunt hem er in ieder geval van bewust maken met dit kardinaalspak.

Vrijgezellen-outfit: Skeletbone

€45,25

Dit skeletpak met piemel is wel heel apart voor een vrijgezellen kroegentocht. Een gerustelling, de jong heer hoeft er niet in.

Vrijgezellenkleding Condoom superman

€55,95

Condoomkleding voor een leuk vrijgezellenfeest of themafeest. Wordt de condoom superman van het themafeest en beleef een spetterend carnavalsfeest.

Vrijgezellen-feest outfit: Herennon

€27,95

Laat je vriend die gaat trouwen nog even goed voor gek lopen in dit speciale nonnenpak voor mannen.

Party-kostuum Jezus

€27,50

Voor wie een heel apart kostuum zoekt om de vriend die gaat trouwen mee te verrassen is dit Jezus kostuum echt heel bijzonder.

Vrijgezellen-feest-kleding: Luxe Kardinaal

€39,95

Luxe kardinaalskostuums voor vrijgezllenfeesten waarop de aanstaande bruidegom nog even moet biechten voordat hij in het huwelijksbootje stapt.

Vrijgezellen-feest-kleding: Misdienaar

€27,50

Op je vrijgezellenavond op pad als misdienaar. Het zal je maar gebeuren. Zo onschuldig ben je nu ook weer niet op je trouwdag.

Vrijgezellen-feest-kleding: Maria

€29,95

Vriendinnen die gaan trouwen moeten natuurlijk maagdelijk het huwelijk in. Met dit maagd Maria gewaad gaat dat zeker lukken op de henparty.

Vrijgezellen-feest outfit: Tibetaanse monnik

€39,95

Leven als een Tibetaanse monnik is toch iets heel anders dan een turbulent huwelijk. Laat je vriend dat nog even ervaren op zijn vrijgezellenfeest.

Vrijgezellen-feest outfit: Kapuzijner Monnik

€29,95

Leven als een kapuzijner monnik daar kun je je toch niets bij voorstellen zo net voordat je gaat trouwen. Leuk pak voor vrijgezellenfeesten.

Vrijgezellen-feest outfit: Pater

€24,95

Dit paterspak is prima geschikt voor vrienden die gaan trouwen. Op je vrijgezellenfeest nog even de handen boven de lakens lijkt ons prima.

Voor het zingen de kerk uit anders zwaait er wat

Originele pastoorspakken, pauskostuums en monnikspakken voor je vrijgezellenavond. Nog één avond is de aanstaande bruidegom vrijgezel, net als deze kerkelijke leiders. Daarna wacht de huwelijkse plicht met alle voors en tegens. In deze degelijke kerkkostuums is de kans dat de aanstaande bruidegom de verleiding van het vrouwelijk schoon niet kan weerstaan, een stuk kleiner. Je kunt dde huwelijksvoltrekking naatuurlijk ook alvast repeteren. De meest baldadige vriend mag dan voor een keer pastoor zijn.